Hotel Restaurant de Engel
Hier kunt u lekker slapen, ontbijten, lunchen of dineren. Hier zijn tevens leuke Tulipbicycletour arrangementen te boeken inclusief hotelovernachting! Maar ook met een lekkere borrelplank of koffie met gebak. Klik op 1 van de onderstaande linken!
https://restaurant-de-engel.nl/

Bollenstreek Reisgids
Een informatieve gids over de Bollenstreek
https://www.boekenbestellen.nl/boek/bollenstreek-reisgids

Bollenstreek Reisgids als E-Book
https://www.bol.com/nl/p/bollenstreek-reisgids

VVV Lisse
Hier kunt u terecht met informatie over de Bollenstreek. Bekijk de openingstijden via de onderstaande link.
https://www.vvvlisse.nl/nl

De Tulperij 
Een unieke locatie in de Bollenstreek waar u een uitzicht heeft over de uitgestrekte bollenvelden. U kunt hier langs fietsen en koffie drinken tijdens een korte tussenstop. U kunt hier ook souveniers kopen.
https://detulperij.nl/

Bloemen Mozaïek Lisse
http://www.bloemenmozaieklisse.nl/

Bed and Breakfast “Aan de Waterkant”
Deze Bed and Breakfast ligt op steenworp afstand van de ringvaart in Lisse. Vanaf hier kunt u gemakkelijk alle kanten van de Bollenstreek bekijken. Bv de Keukenhof bezoeken, maar ook bent u snel in steden als Haarlem, Amsterdam en Leiden. U wordt gastvrij ontvangen door de 2 eigenaren Joep en Linda.
http://www.bb-lisse.nl/

Loft Lisse vakantiewoning
Geniet van de loft tussen de bollenvelden. Dichtbij het strand en de duinen! Met het Keukenhof en de Tulipbicycletour om de hoek!
https://loftlisse.com/

Tulip Experience Amsterdam 
Tulip Experience Amsterdam is dé onmisbare belevenis tijdens een bezoek aan de Bollenstreek! Wij nemen je mee op een dynamische ontdekkingstocht door de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp!

https://tulipexperienceamsterdam.nl/


Trizily.com

Oke, even wat anders. Vissen is ook een outdoor activiteit. Wil je hier alles over lezen, of andere leuke outdoor activiteiten? Klik dan eens op deze link: https://trizily.com/blog/